Bewust Nieuwbouw

Op de hoogte blijven?
Volg ons op facebook

Het project

Landelijk wonen tussen riet en water, dat zijn de kenmerken van wonen in Piershil. Aan de oostrand van Piershil verrijst dan ook een woonwijk vol water en groen welke deze kenmerken extra zullen benadrukken.

De omgeving is van onmisbaar belang op de kwaliteit van wonen in deze kleinschalige woonwijk. De wijk is dan ook zorgvuldig vormgegeven waarbij de woningen zo door de architect zijn ontworpen dat ze passend zijn in hun omgeving. Er zijn in deze woonwijk in verschillende fases, waarvan de eerste twee zijn gerealiseerd. In de derde fase worden de volgende woningen aangeboden 10 eengezinswoningen (huur), 1 kavel voor een vrijstaande woning (koop) en 14 appartementen (koop). Wonen in Piershil biedt een zeer divers aanbod met voor een ieder wat wils. Bij de ontwikkeling en realisatie van dit project is hoog ingezet op betaalbaar wonen; in aanschaf én onderhoud. Met praktische, duurzame woningen op ruime tot zeer ruime kavels. Er is gezocht naar een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Minder fratsen, dus meer (leef) ruimte voor uw geld. De woningen mogen stuk voor stuk ruim worden genoemd en zullen standaard zeer compleet worden uitgerust. Zo is er op de begane grond standaard al voorzien in vloerverwarming en is de toiletruimte uitgevoerd met een wandcloset en fonteintje. Ook de badkamer op de eerste verdieping is standaard al voorzien van alle gemakken. Deze badkamer is uitgevoerd met een wandcloset, een douchehoek, een wastafel en groot formaat tegelwerk. De wandtegels worden hier bovendien standaard aangebracht tot aan de onderzijde van het plafond.

 

Wonen in Piershil

Ingeklemd tussen het Klaasgat en het Piershilse Gat ligt het dorp Piershil en zijn Heerlijkheid (tot laat in de achttiende eeuw een zelfstandig gebied met eigen wetten en rechtspraak). In Piershil kunt u echt buiten wonen tussen riet en water en toch bent u met maar 10 autominuten in Oud Beijerland, 35 autominuten in Spijkenisse en ca 30 autominuten in Rotterdam.