55+ Woningen

Familie, vrienden, sportvereniging en schilderclub; als uw hele sociale leven zich in Piershil afspeelt, wilt u daar niet weg. Maar wat doet u als uw huidige huis gewoonweg te groot is, om over de tuin nog maar te zwijgen. Onderhoud kan een hoop energie kosten als je wat ouder bent. Daarom bent u op zoek naar een nieuwe woning. Logisch. Maar u wilt geen appartement, want helemaal geen tuin dat is geen optie. Gelukkig is er het project “Wonen in Piershil”.

In dit project is er ruimte voor 11 55+ woningen (koop en/of huur). De woningen van dit type zijn levensloop proof met slaap- en badkamer op de begane grond. Zowel de bad- en toiletruimte zijn hoogwaardig afgewerkt. Groot formaat tegelwerk en Villeroy & Boch sanitair geven uw toekomstige woning een smaakvolle uitstraling. Details als een tweede toilet een aparte (trap)kast voor de wasmachine en eventuele droger en standaard vloerverwarming op de begane grond maken de woning helemaal af.

Bent u nieuwsgierig naar het standaard sanitair en tegelwerk? Raadpleeg hiervoor het informatieboekje “Uw eigen keuken, toilet en badkamer.”

Verkoopprijzen en actuele beschikbaarheid

woningtype bouwnr. status woonopp. inhoud kamers prijs

Het project

Wonen in het groen en omringd door water, in Piershil kan het! Aan de oostrand van Piershil verrijst dan ook een woonwijk welke deze kenmerken extra zullen benadrukken. De omgeving is van onmisbaar belang op de kwaliteit van wonen in deze kleinschalige woonwijk.

Lees meer