Twee-onder-één kap woningen

Toe aan een volgende stap in uw “wooncarrière” en op zoek naar een ruime woning op een zeer ruim kavel. Deze woningen hebben standaard een ruime woonkamer, 3 slaapkamers en een vaste trap naar zolder.

In het project is ruimte voor in totaal 6 2-onder-1-kapwoningen in twee types. Deze zeer ruime woningen van maar liefst 9 meter breed en bijna 10 meter diep zullen standaard netjes en comfortabel worden uitgerust. Zo is er op de begane grond standaard al voorzien in vloerverwarming en is de toiletruimte uitgevoerd met een wandcloset en fonteintje. Ook de badkamer op de eerste verdieping is standaard al voorzien van alle gemakken. Deze badkamer is uitgevoerd met een wandcloset, een douchehoek, een wastafel en grootformaat tegelwerk. De wandtegels worden hier bovendien standaard aangebracht tot aan de onderzijde van het plafond.

Verkoopprijzen en actuele beschikbaarheid

woningtype bouwnr. status woonopp. inhoud kamers prijs

Het project

Wonen in het groen en omringd door water, in Piershil kan het! Aan de oostrand van Piershil verrijst dan ook een woonwijk welke deze kenmerken extra zullen benadrukken. De omgeving is van onmisbaar belang op de kwaliteit van wonen in deze kleinschalige woonwijk.

Lees meer